Cowandilla

Mycket förmånligt pris till rätt köpare. Vi har bestämt oss för att sälja vårt sagolikt vackra sto Cowandilla f 2009 e Conteur - Weltmeyer. Hon har tre fantastiska gångarter och är underbar att sitta på. Hon har en bra framåtbjudning och mjuk i sin rörelser. Hon är lite känslig i sin mun därför önskas en mjuk och inkännande ryttare. Vi tror hon passar någon som vill ha världens snällaste och vackraste kompis att framför allt för att ta långa härliga turer med och för lättare dressyrpass. Hon har ett helt fantastiskt temperament. Snäll i all hantering och älskar uppmärksamhet. Hon går i hage med andra ston och föl.
Har aldrig varit halt, men då hennes kotor är lite veka efter dräktigheterna vill vi inte att hon utsätts för alltför stor belastning. Men gärna långa skogspromenader och lättare träning på bra underlag. Nyligen besiktigad ua och har en del av försäkringen i A1.

Vi har kvar två av hennes avkommor. Wild Kid, hennes ena avkomma, gick unghästtest sommaren 2021 och belöndes med gångartsdiplom samt kvalad till Breeders Trophy! 

DSC_0079.jpg