top of page

Loungen

 

Man kan välja att bo i ”loungen” som är en del i ett helt nybyggt hus i vinkel mot stallet.

Här har man eget stilfullt kök med stor rymd, öppet upp i nock och matplats ut mot hästhagarna. I bottenplan finns också ett härligt badrum med dusch. En trappa upp i etage finns yogarummet/gymmet/relaxrumet eller vad man nu vill använda det till, samt två mysiga små sovrum. 

 

 

Total boyta i loungen är ca 150 kvm. Vi fyller kylskåpet med det som behövs för en härlig frukost som man kan plocka fram när det passar eller så beställer man framdukad frukost inne i köket i ”stora huset” på önskat klockslag.

Sommartid går man rakt ut till uteplats på framsidan eller baksidan beroende på tidpunkt på dagen.

 

 

Pris för 2 personer: 1850 kr

 

 

Helgpaket för 2 personer, 2 nätter inkl frukost: 3200 kr

 

 

Veckopris: enligt överenkommelse

 

 

 

Stay, sleep and pay

 

Det går bra att komma förbi utan att förbestämma vilket rum man ska sova i och då blir det något rum som är ledigt med ev del i kök och badrum.

 

 

Pris per enkelrum inkl frukost: 750 kr

 

 

Övrigt

 

 

Det finns tillgång till tvättstuga om så önskas. Wifi finns på gården, men än så länge har vi inte brytt oss om att skaffa tv till loungen eller sviten.

 

 

Vi erbjuder även personlig träning med vår certifierade PT Hanna Helbig, www.hannahelbig.se

Pris: enl överenskommelse

 

 

Vi kommer även sommartid att kunna erbjuda kite- och windsurfinglektioner.

Vissa perioder under sommaren kommer vi också att ha yogapass med erfaren yogainstruktör på morgnar och kvällar på gården.

 

Pris: enl överenskommelse

 

 

 

Vi bedriver professionell verksamhet med utbildning, tävling och försäljning av dressyrhästar. Se www.skillingedressyr.se Alla gäster är välkomna att följa träningen från läktarplats, rundtur i stallet och klappa hästar. Eftersom de flesta av våra hästar är sporthästar med en mycket nerv och energi kan vi inte låta oerfarna ryttare rida dem. Men det kan hända att vi kan låta mer erfarna ryttare ta privatlektioner på någon av de lite äldre, lugnare hästarna.

 

Pris: 650 kronor per lektion

 

 

Man kan vid mån av plats få ta med egen häst. Stallplats med full skötsel inklusive in och utsläpp, egen hage samt tillgång till ridhus:

Pris: 500 kr/dygn

 

 

Det går bra att boka privatlektion och/eller att någon av våra skickliga beridare tränar hästen.

 

Pris: enl överenskommelse.

bottom of page